FraaiGaaf

Maak jouw moment compleet. uniek en persoonlijk.

FraaiGaaf maakt diverse accessoires, decoraties en versieringen om jouw moment compleet, uniek en persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld een vlaggenlijn als versiering voor je verjaardag of huwelijk, een naamslinger bij de geboorte van je kindje, een traktatie op een kinderfeestje of bedankje op je bruiloft. Maar ook als kraamcadeau zijn onze producten geschikt en erg leuk.

De handgemaakte producten worden veelal speciaal op aanvraag en op maat gemaakt. Via onze handige online tool kan je alles zelf naar wens samenstellen. We hebben diverse stofcombinaties om onze producten volledig passend bij jouw moment te maken. Jij kiest uit wat je wil en wij doen de rest!

FraaiGaaf voor iedereen

Tegen alle regels in richt FraaiGaaf zich niet op een bepaalde doelgroep en werken we niet met marketingplannen en communicatiedoelstellingen. We maken gewoon producten die we leuk vinden. We bruisen nog steeds van de ideeën en zullen in de toekomst zeker het assortiment verder uitbreiden. Heb je ook nog leuke ideeën? Of ben je ergens naar op zoek? Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Het begin van FraaiGaaf

FraaiGaaf is in 2022 opgericht door mij, Melanie, na de geboortes van mijn kindjes. Na jarenlang achter een bureau te hebben gezeten als grafisch ontwerper en website developer besloot ik na de geboorte van mijn dochtertje (2020) het roer volledig om te gooien. Ik stopte na 8 jaar met mijn eigen bedrijf, kocht een naaimachine, begon een naaiopleiding en was vastberaden mijn kinderdroom (kledingontwerper) waar te gaan maken.

In eerste instantie maakte ik dan ook voornamelijk kinderkleertjes, tot ik voor de eerste verjaardag van mijn dochter een vlaggenlijn en bijpassend verjaardagskroontje maakte. Ik vond namelijk dat dat deze bijzondere gebeurtenis van een eerste verjaardag wel wat extra’s verdiende. Hierna werd ik voor een tweede keer mama (2021) van een zoontje. Wederom werd dit groots en uiteraard met trots gevierd en kroop ik achter de naaimachine om voor hem een eigen geboorteslinger te maken. Hierna wist ik het zeker: al deze bijzondere momenten verdienen het om groots, uniek en persoonlijk gemaakt te worden. Want is niet iedere geboorte, verjaardag, huwelijk of jubileum bijzonder en voor iedereen anders?